AKTUELNO

Pokajao se!

David Dragojević doživeo je nervni slom zbog sukoba sa Aleksandrom Subotić, te je posle toga, izleteo napolje, a za njim je potrčala i Ana Korać.

Otišli su kod hotela ,,Zadruga", gde se David izjadao Ani zbog svega što se desilo, pa je počeo da nabraja sve šta je uradio za nju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se ona ponašala još od početka, a sad govori kako sam ja kriv? Ja sam najgori, smeće jedno, smećarka. Ne mogu da izdržim ovako. Ona ima 20 godina, ja imam 30, nju boli k*rac. Šta ja imam od života? Mogao sam da ostanem u Americi, idem u šoping i vidim je na kameri, više sam stvari kupio njoj, nego sebi. Pun kofer bre! Ja ne znam da se kontrolišem, sad sam rekao sve - pričao je David.

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVO NA PINKU: David Dragojević doživeo NERVNI SLOM! Aleksandra ga URNISALA, on POLUDEO! Haos i dalje traje, odmah DOLETELO OBEZBEĐENJE! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ja tebi verujem, znam da pričaš istinu. Ja to znam, ali se svi prave ludi. Ko ti kaže da si kriv? Ko hoće da ti veruje, neka ti veruje, isto kao što pričaš sa mnom, tako pričaš sa njom! - tešila ga je Ana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'